OnePlus 10T RAM miktarı belli oldu

oneplus ace 2

Çinli teknoloji şirketi OnePlus’ın bir süredir üzerinde çalıştığı 10T modeli hakkında oldukça ilginç iddialar var.

OnePlus 10T RAM miktarı belli oldu. Son zamanların en çalışkan isimlerinden biri olan OnePlus, bir süredir yeni amiral gemisi 10T üzerinde çalışıyor. Ancak gelen son sızıntılar, ikinci bir amiral gemisi isminden yani OnePlus Ace Pro’dan bahsediyor. Burada aklımıza iki seçenek geliyor. Bunlardan birincisi OnePlus 10T ve OnePlus Ace Pro birbirinden farklı iki amiral gemisi modeli. Ancak bu çok mantıklı değil çünkü özellikle tedarik zincirinde bu kadar sorunların yaşandığı şu günlerde, OnePlus’ın aynı anda iki farklı amiral gemisi üzerinde çalışması bir hayli zor.

oneplus pad 1

İkinci seçenek ise OnePlus 10T ve OnePlus Ace Pro aynı modeller olmakla birlikte bu isim farklılığı markanın Çin içinde ve küresel piyasada satışa sunacağı isimleri gösteriyor. Aslında bu çok daha akla uygun bir varsayım çünkü OnePlus daha önce pek çok defa aynı cihazı Çin’de farklı, küresel pazarda ise farklı bir isimle satışa sunmuştu.

oneplus 10 2

OnePlus 10T RAM miktarı belli oldu

İşte ister OnePlus 10T diyelim istersek de OnePlus Ace Pro, bu telefon gerçekten çok üst düzey özelliklerle gelecek gibi görünüyor. Bugün sızdırılan son bilgilere göre, zaten Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle geleceği kesinleşen cihazın aynı zamanda 16GB RAM’e de sahip olacağını gösteriyor. Daha önce OnePlus’da bu kadar yüksek bellek kapasitesine sahip bir telefon olmadığı için OnePlus 10T bu konuda bir ilk olacak.

OnePlus Snapdragon 8 Gen 1 SoC ile gelecek olan OnePlus

Telefonun ayrıca OxygenOS 13 işletim sistemiyle karşımıza çıkacağını ve hızlı şarj teknolojisi olarak da 150W desteğini sunacağını hatırlatalım.

Instagram harita özelliği ile dikkat çekti