Obi-Wan Kenobi dizisinden yeni fragman

Obi-Wan Kenobi

27 Mayıs’ta başlayacak Obi-Wan Kenobi dizisinden yeni fragman yayınlandı. Fragman Darth Vader’ın dönüşünü müjdeliyor.

Yeni Star Wars filmleri bekleneni veremediği için serinin sinemadaki yolculuğu sekteye uğramış olsa da, Star Wars evreni televizyon ekranlarında hız kesmeden sürüyor. Büyük başarı yakalayan The Mandalorian’ın ekranlara dönüşü için gün saymaya devam ettiğimiz bu günlerde bizi başka bir Star Wars dizisi bekliyor: Obi-Wan Kenobi.

Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden olan Obi-Wan’ın maceralarına odaklanan dizi, 27 Mayıs’ta izleyici ile buluşacak. Dizi için heyecanlı bekleyiş sürerken, Disney diziden yeni bir fragman yayınladı. 4 Mayıs’ta yani Star Wars Günü’nde yayınlanan bu fragman, izleyicileri epey heyecanlandıracak. Çünkü fragmanda sadece Obi-Wan’ı değil Darth Vader’ı da görme şansı yakalıyoruz.

obi wan

Altı bölümden oluşan mini dizinin yönetmen koltuğunda, The Mandalorian’ın en beğenilen bölümlerinden birkaçında imzası bulunan Deborah Chow oturuyor. Bildiğiniz gibi başrol Obi-Wan Kenobi rolüyle geri dönen Ewan McGregor’a emanet. Darth Vader’a ise bir kez daha Hayden Christensen hayat veriyor.

Ayrıca dizi pek çok yeni karakteri de Star Wars evrenine tanıtmaya hazırlanıyor. Bu yeni karakterlerin başında Obi-Wan’ın peşindeki yeni kötü karakter Inquisitor Reva geliyor. Reva’yı genç oyuncu Moses Ingram canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Rupert Friend, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell ve Benny Safdie gibi isimler de var.

Spotify metaverse evrenine katıldı