Obi-Wan Kenobi serisine ilk bakış yayınlandı

Obi-Wan Kenobi serisine ilk bakı yayınlandı

Obi-Wan Kenobi hakkında kesin olarak bildiğimiz bir şey var: Sonunda Darth Vader ile başka bir hesaplaşma göreceğiz. Yayın akışı devi seriye ilk bakışı sundu. İşte detaylar.

Obi-Wan yapımından gerçek bir görüntü mevcut olmasa da, uygulama ve konsept sanat aracılığıyla yayınlanan görüntüler ilk bakışı elde etmemizi sağladı diyebiliriz. Ewan McGregor, dizinin Obi-Wan’ın Luke Skywalker’ı güvende tutmaya çalışmasıyla başlayacağını söylüyor. Ancak yönetmen Deborah Chow’a göre bu sadece bir dizi yeni maceranın başlangıç ​​​​noktası. Disney daha önce Hayden Christensen’in Darth Vader’ı oynamak için geri döneceğini söylemişti. Star Wars hayranları bir süredir sevdikleri seriden yeni bir yapım bekliyordu. Bu nedenle dizi hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Obi-Wan Kenobi serisine ilk bakı yayınlandı

Hal böyle olunca da yayınlanan her şey büyük önem taşıyor diyebiliriz. Ancak son zamanlarda çıkan filmler dahi hayranlar tarafından çok fazla sevilmediği için dizi üzerinde ciddi beklentilere girmemekte yarar var diyebiliriz. Nitekim yeni yapımlar genelde eskisi kadar başarılı olamaz. Hayranlar için sevdikleri karakterleri tekrar görmek işin en iyi tarafı olacaktır. Obi-Wan Kenobi ve Baymax! 2022’de Disney+’a gelecek. Star Wars’ın şimdi yeni bir rakibi var. Dune yapımı şimdiden Star Wars serisinin yerini dolduracak gibi duruyor. Seri filmler olarak Star Wars serisiyle kıyaslanırken kitaplarım ise Lord of The Rings serisi ile kıyaslanıyor.

Küresel ısınma yeni hastalıklara neden oluyor: Dünya Sağlık Örgütü uyardı