Obi-Wan Kenobi fragmanı heyecan uyandırdı

Obi-Wan Kenobi fragmanı heyecan uyandırdı

Disney+ sonunda Obi-Wan Kenobi serisine iyi bir bakış sundu. Yayın hizmeti bir teaser fragmanı yayınladı. İşte tüm detaylar.

Fragmandan görüldüğü üzere heyecan verici bir yapım Star Wars hayranlarının bekliyor. Serinin dünya genelinde milyonlarca hayranı mevcut. Hal böyle olunca da her yeni yapımda beklentiler artıyor. İlk Framan da Obi-Wan Kenobi yapımını bekleyenlere bazı fikirler sundu. Fragmana bakılırsa İmparatorluk güçleri, Jedi düzeninin kalıntılarını bulmak için Sith’e yöneliyor.

Sınırlı sayıdaki seri, 25 Mayıs‘ta başlıyor. Bu tarih orijinal Star Wars filminin galasından 45 yıl sonraya denk geliyor. Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi olarak yeniden rol alırken, Hayden Christensen daha genç bir Darth Vader olarak geri dönüyor. Gösteriyi Mandaloryalı mezun Deborah Chow yönetiyor.

Obi-Wan Kenobi fragmanı heyecan uyandırdı

Obi-Wan, The Book of Boba Fett’ten birkaç ay sonra gelecek. Obi-Wan Kenobi, Disney+ için Ahsoka, Andor ve The Acolyte’ı içerecek olan büyüyen bir Star Wars orijinalleri dalgasını temsil ediyor. Bunun gibi gösteriler nadir, tek seferlik projeler değil. Disney+ stratejisinin temel taşını temsil ediyorlar. Özellikle Star Wars serisi yayın akışı devi için en önemli içerikler arasında yer alıyor. Netflix’den Marvel Orijinal içeriklerini de alan Disney profiline daha fazla içerik eklemeyi hedefliyor. Star Wars yapımları şüphesiz en çok merak uyandıracak içerikler arasında yer alıyor. Merak uyandıran fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Android cihazlar yakında uygulamaları arşivlemenize izin verecek