Galaxy A73 5G görüntüleri ortaya çıktı

s34

Samsung’un bir sonraki A serisi telefonları Galaxy A73 5G ve A53 5G olacak. Her iki model hakkında bilgiler gelmeye başlarken, lansmanın yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor.

Online olarak yaklaşmakta olan Samsung Galaxy A73 5G olduğuna inanılan A serisi bir telefonun basın görüntüleri ortaya çıktı. Basın görselindeki akıllı telefon, iddia edilen Galaxy A73 5G. Süper ince çerçevelere sahip delikli bir ekrana sahiptir. Galaxy A53 5G’nin sızdırılan görüntüsüyle karşılaştırıldığında, A73 5G’nin ekranı daha sezgisel bir görünüme sahip gibi görünüyor. Alt çerçeve bile A53 5G’ye göre oldukça ince. Düz bir ekrana sahip ve ekran-çocuk oranı gözle görülür şekilde daha yüksek.

Yayın, cihazın iddia edilen daha fazla görüntüsünü paylaştı. Telefonun özellikleri belli oldu. Akıllı telefon, OIS destekli 64MP ana lense sahip dörtlü bir kamera sistemine sahip. 12MP ultra genişliğe, 5MP derinliğe ve 5MP makro sensöre sahiptir. Geçmiş söylentilerin telefonda 108MP ana sensör ortaya çıkardığını belirtmekte fayda var. Önde, 32MP selfie kamerası var.

Galaxy A73 5G

Diğer özellikler arasında altta bir hoparlör, bir USB Type-C bağlantı noktası, bir mikrofon ve bir SIM tepsisi bulunur. Cihazda 3.5 mm kulaklık girişi yok gibi görünüyor. Sağda bir güç düğmesi ve ses rocker’ı bulunuyor. Bunun dışında, Galaxy A73 5G, son birkaç hafta içinde birkaç sertifika aldı. Cihaz, Snapdragon 778G SoC’yi doğrulayan Geekbench’te göründü . Akıllı telefon 8GB RAM’e sahip ve Android 12 işletim sisteminde önyükleme yapıyor. FCC ve Bluetooth SIG listesi , 25W hızlı şarj desteğini ve Bluetooth sürüm 5.0 desteğini doğruladı. 5.000 mAh bataryaya sahip olması bekleniyor. Cihaz, SM-A73B ve SM-A73B_DS olmak üzere iki model numarasına sahiptir; ikincisi, belirli pazarlar için çift SIM varyantıdır.

Söylentiler, akıllı telefonun FHD+ çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç AMOLED panel ile gelebileceğini ortaya koyuyor. Cihazın bir IP67 derecesine sahip olması bekleniyor ve temel varyant olarak 128 GB depolamaya sahip olabilir.

2022 MacBook Air, M1 Chip ve yeni tasarım ile geliyor