Obi-Wan Kenobi 2. sezon çekilebilir

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi 2. sezon çekilebilir. İlk başta mini dizi olarak lanse edilen Obi-Wan Kenobi’nin izleyicilerden gelen geri dönüşe göre geri dönebileceği açıklandı.

Kısa süre önce Türkiye’de de yayın yapmaya başlayan Disney+ platformunda izleyici ile buluşan Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi, bu hafta altıncı bölümüyle final yaptı. En azından biz final yaptığını düşünüyorduk. Çünkü dizi ilk başta bir mini dizi olarak lanse edilmişti. Ancak gelen son haberler, bu hafta yayınlanan bölümün tam anlamıyla bir final değil, bir sezon finali olabileceğini gösteriyor.

Star Wars evreninin en sevilen karakterlerinden biri olan Obi-Wan Kenobi’nin ikinci üçleme ile ilk üçleme arasında geçen sürede yaşadıklarını anlatan Obi-Wan Kenobi 2. sezon ile ekranlara geri dönebilir.

Obi-Wan Kenobi 2. sezon

Lucasfilm’in başındaki isim olan Kathleen Kennedy ve Obi-Wan Kenobi dizisinin yönetmeni olan Deborah Chaw, finalin yayınlanmasının ardından Entertainment Tonight’a bir röportaj verdiler. Bu röportajda Obi-Wan Kenobi 2. sezon ihtimali hakkında konuşan Kennedy ve Chaw, Obi-Wan’ı yeniden görmek isteyen Star Wars hayranlarını umutlandıracak açıklamalar yaptı.

Deborah Chow, diziyi bir başı, ortası ve sonu olacak şekilde tasarladıklarını, bu yüzden aslında anlatmak istedikleri hikayeyi tamamladıklarını söyledi. Kennedy de buna hak verdi fakat bu hikayenin ucu açık bırakılmamış olsa da karakterine geri dönebileceğini söyledi. Bunun dizinin izleyicilerden nasıl karşılık göreceğine bağlı olduğunu açıkladı. Yani eğer Obi-Wan Kenobi dizisi büyük ilgi görür ve izlenme rakamları ile Lucasfilm’i memnun ederse Obi-Wan Kenobi 2. sezon çekilebilir. Ya da kim bilir belki de sevilen karakteri bu kez de bir filmde görürüz. Karakterin geleceğini Star Wars hayranları belirleyecek.

Obi-Wan Kenobi’nin ne kadar izlendiği bilinmiyor. Ancak diziye gelen yorumların çok da olumlu olmadığını söylememiz gerekiyor. Hikayedeki tutarsızlıklar ve orijinal seriyle çakışan gerçekler pek çok Star Wars hayranını rahatsız etmiş durumda. Bunun izlenme rakamlarına nasıl yansıdığını ise zaman gösterecek.

Apple AR gözlüğü 2024’te çıkabilir