Nothing şirketi yapılmamışı yaptı ve bundan karlı çıktı

Nothing Phone 1

Nothing Phone (2) modeli için var gücüyle çalışmaya devam eden Nothing, tanıtım öncesi telefonu için yatırımcı avına çıktı.

Nothing şirketi yapılmamışı yaptı ve bundan karlı çıktı. Nothing şirketi, Phone (2) modelinin lansmanından hemen önce, Highland Europe liderliğinde bir fonlama turunda 96 milyon dolarlık yatırım topladı. Bu yüksek beklentili haber, şirketin ileriki genişleme planlarını da belirtiyor.

Nothing Phone 2

Nothing, teknolojik yenilikler ve genişleme amacıyla 96 milyon dolarlık bir fon topladı. Bu duyuru, özellikle şirketin yakın zamanda tanınmış müzik grubu Swedish House Mafia ile Phone (2) modelinin Glyph Composer özelliği üzerinde çalışma yaptığını ima eden duyumları takiben geldi. Şirketin resmi notlarına göre, marka dünya genelinde yedi farklı ofiste 450’den fazla kişiye iş olanağı sağlıyor. Nothing, inovasyon ve topluluk işbirliği ile piyasada çarpıcı ürünler sunmayı hedeflediğini belirtiyor. Şirket bugüne kadar iki topluluk finansman turu düzenledi ve 8.000’den fazla özel yatırımcıyı kendine çekti.

Nothing Phone (2)

Nothing şirketi yapılmamışı yaptı ve bundan karlı çıktı

Şirket, gençler ve yaratıcılar için ürünler geliştirmeyi ve daha “sürdürülebilir bir gelecek” hedeflemeyi de planlıyor. Şu anda Nothing, Phone (2) modelini 11 Temmuz 2023’te nihayet duyurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu cihaz, önceki modele göre daha düşük bir karbon ayak izine sahip olacak ve markanın sürdürülebilirlik hedeflerini gözler önüne serecek. Şirket ayrıca, kullanıcılarla arasındaki bağı güçlendirmek, ürün inovasyonunu teşvik etmek ve topluluk geri bildirim programları sayesinde daha etkin iletişim kurmayı hedefliyor.

Nothing Phone 1

Nothing’in CEO’su Carl Pei, “Sadece iki yıllık kısa bir süre zarfında, sektörün en güçlü ekiplerinden birini kurduk ve dünya genelinde 1,5 milyondan fazla cihaz sattık. Tüketici teknoloji sektöründe inovatif bir rakip olmanın gerçekten talep gördüğü açıkça görülüyor. Bu yeni fonlama turu ile vizyonumuzu, teknolojiyi tekrar eğlenceli hale getirme konusunda daha da güçlendirdiğimizi söylemekten mutluluk duyarız” açıklamasında bulundu. Nothing şirketi yapılmamışı yaptı ve bundan karlı çıktı.

Samsung Galaxy M34 5G özellikleri ve lansman tarihi açıklandı