Nothing Ear 2 ANC özellikleri ile etkiledi!

Nothing Ear (stick)

UK merkezli tüketici teknolojisi start-up’ı Nothing, en son kablosuz kulaklıkları olan Nothing Ear (2)’nin piyasaya sürülmesini duyurdu.

Nothing Ear 2 ANC özellikleri ile etkiledi! UK menşeli tüketici teknolojisi start-up’ı Nothing, kablosuz kulaklıklarının en son modeli olan Nothing Ear (2)’yi piyasaya sürdüğünü duyurdu. Kulaklık, Haziran 2021’de piyasaya sürülen Nothing Ear (1)’in doğrudan halefi konumunda.

nothing ear 2 2

Öncelikle tasarım açısından, Nothing Ear (2) öncekiyle neredeyse aynı duruyor, şeffaf tasarımı siyah ayrıntılarla birlikte geliyor. Ancak, şirket kulaklıkların özellikleri konusunda önemli iyileştirmeler yapmış.

nothing ear stick

Ear (2)’deki en büyük yükseltmelerden biri, kullanıcıların yüksek çözünürlüklü ses akışı yapmalarını sağlayan LHDC 5.0 ses kodekini desteklemesi. Kulaklıklar ayrıca yeni bir kişiselleştirilmiş ses profili özelliği ile birlikte geliyor, bu özellik Nothing X eşlik uygulamasında hızlı bir test yaptıktan sonra kulaklıkları kullanıcının özel işitme ihtiyaçlarına göre ayarlamalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar uygulamadan ekolayzır ayarlarını da isteklerine göre ayarlayabilirler.

Nothing Ear 2 ANC özellikleri ile etkiledi!

Yeni kablosuz kulaklıklar ayrıca, kullanıcının özel kulak profiline ve çevresel koşullara bağlı olarak istenmeyen gürültüleri ayarlayabilen adaptif aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahiptir. Kulaklıklar, grafen ve poliüretan malzemelerden yapılan yeni bir diyafram birimi ile donatılmış 11,6mm sürücülere sahiptir, bu da ses kalitesinde bir iyileşmeye neden olur.

Nothing Ear 2

Ses alım özelliği de yeniden tasarlandı, daha iyi rüzgar önleyici özelliklerle gürültülü ortamlarda kullanıcının sesini izole etme seviyesi geliştirildi. Ear (2)’nin ayrıca çift eşleştirme özelliği sunan bir cihaz olduğunu da belirtelim.

15 inç’lik MacBook Air’ın çıkış tarihi belli oldu