Note 4 için Android 5.1.1 Lollipop çıktı!

galaxy note 4 icin android 5 1 1 lollipop

Sadece 1 hafta öncesine kadar amiral gemisi sayılan Galaxy Note 4 artık eski amiral gemisi sınıfına girdi. Ancak Samsung, Note 4 sahiplerini üzmedi ve Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini yayınladı. OTA ve Kies üzerinden yapabileceğiniz günellemenin detayları haberimizde.

galaxy-note-4-icin-android-5-1-1-lollipop

En son geçtiğimiz Nisan ayında bundan tam 5 ay önce güncellenen Galaxy Note 4 için bugün Android 5.1.1 Lollipop sürümü yayınlandı. Henüz sadece Polonya’da yayınlanan güncelleme aslında Türkiye’yi de ilgilendiriyor. Galaxy Note 4, Samsung’un gerek donanımsal gerekse yazılımsal anlamda en başarılı modellerinden bir tanesi. Metal kasası, kaliteli ekranı, yüksek kapasiteli pili ve güçlü donanımıyla dikkat çeken model uygun fiyatı sayesinde bugün hala Galaxy Note 5 yerine tercih edilebilir.

Geçtiğimiz haftalarda Amerika’da operatör paketleri ile satılan Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yayınlanmıştı ancak bugün, Avrupa sürümü için güncelleme ortaya çıktı. Eğer Odin ile ROM yükleme konusunda bilgiliyseniz, Polonya’da dağıtılmaya başlanan Android 5.1.1 Lollipop sürümünü Galaxy Note 4 cihazınıza yükleyebilirsiniz. Android 5.1.1 Lollipop sürümüyle Galaxy Note 4, daha uzun bir ömrüne, daha hızlı bir arayüze ve daha stabil bir yapıya kavuşuyor. Meraklıları için belirtelim, bu güncellemede Stagefright güvenlik açığı ile ilgili bir gelişme yok ancak önümüzeki günlerde sadece bu güvenlik açığı için küçük bir güncelleme gelecek.

Stagefright virüsünden korunmak için 5 uygulama!