Galaxy S6 İçin Android 5.1.1 Güncellemesi

galaxy s6 icin android 5 1 1 lollipop geliyor

Samsung’un güncel amiral gemileri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modeller için Android 5.1.1 Lollipop sürümü görücüye çıktı. Yeni sürümde neler değişti? Galaxy S6 için Android 5.1.1 sürümünün yenilikleri haberimizde.

galaxy-s6-icin-android-5-1-1-lollipop

Android M bir yana dursun, üreticiler halen daha güncel Lollipop sürümleri üzerinde çalışıyor. Sammobile tarafından yayınlanan bir videoda henüz küresel dağıtıma çıkmamış olan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 5.1.1 Lollipop sürümünün yeniliklerini görüyoruz. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge için Android 5.1.1 Lollipop sürümünün önümüzdeki yaz aylarında dağıtılması planlanıyor. Samsung daha önce de bazı kaynaklara inceleme için güncellemeyi dağıtmıştı.

Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri için yayınlanacak olan Android 5.1 Lollipop sürümünde en dikkat çekici özellik kamera uygulamasında yapılmış. Otomatik odaklama seçeneklerinin değiştiği kamera uygulamasında aynı zamanda diyafram ayarı yapılabiliyor. Dolayısıyla artık daha profesyonel fotoğraflar çekmek mümkün olacak. Arayüzde kullanımı kolaylaştırıcı alfabetik sıraya göre dizilim özelliği de eklenmiş. Ayarlar menüsüne farklı tasarımların eklenmesiyle daha kişiselleştirilebilir olmuş. Son olarak iOS 7’de de gördüğümüz arayüzün harekete duyarlı tepki vermesi özelliği, eklenen özellikler arasında. Güncellemenin Temmuz ayında dağıtılmaya başlanması bekleniyor ancak Türkiye’ye ne zaman geleceği belirsiz.

ABD’de Beğenilen Akıllı Telefonlar Hangileri?