Galaxy Note 4 İçin Android 5.1.1 Sürümü Görüldü

samsung galaxy note 4 android 5 1 1 lollipop surumu 2

Samsung’un başarılı phablet modeli Galaxy Note 4 için yeni Android sürüm güncelleştirmesi görüldü. Samung Galaxy Note 4 için Android 5.1.1 Lollipop sürüm güncelleştirmesinin detayları haberimizde.

samsung-galaxy-note-4-android-5-1-1-lollipop-surumu-1

Geçtiğimiz ay AnTuTu sonuçlarında görülen Android 5.1.1 Lollipop yüklü Galaxy Note 4, bu sefer bir ekran görüntüsünde karşımıza çıktı. Rusya’dan yayınlanan ekran görüntüsünde Galaxy Note 4 modelinde Android 5.1.1 Lollipop sürümü görüldü. Haberin Türkiye’yi ilgilendiren kısmı ise Rusya’da ve Türkiye’de satılan Galaxy Note 4’lerin birebir aynı olması. Samsung bazı ülkelerde aynı modeli ismine sahip farklı teknik özelliklerde telefonları satışa çıkarabiliyor.

Türkiye’de satılan Galaxy Note 4’lerin model numarası SM-N910C. Ekran görüntüsündeki Android 5.1.1 Lollipop yüklü cihazın model numarasının da SM-N910C olduğunu görüyoruz. Yeni güncelleştirme ile ilgili yayınlanma tarihi bilgisi henüz paylaşılmamış ancak kısa bir süre içerisinde yayınlanacağına eminiz. Türkiye için resmi güncelleştirmesinin yayınlanmasını beklemek istemeyen kullanıcılar, güncelleme resmiyet kazandığında Rus kaynaklardan ROM’u indirip güvenli bir şekilde kurabilir.

samsung-galaxy-note-4-android-5-1-1-lollipop-surumu

Samsung Galaxy Note 4 için yayınlanacak olan Android 5.1.1 Lollipop sürümünde yapılan değişiklikler büyük kapsamlı değil. Hataların giderilmesi, performans iyileştirmeleri ve pil ömrünün artırılması gibi genel konuları içeriyor.

Android Lollipop 5.1 Neler Getirecek?