Galaxy Note 3 Neo için Lollipop güncellemesi geldi!

samsung galaxy note 3 neo lollipop

Samsung, Galaxy Note serisinin uygun fiyatlı modellerinden biri olan Note 3 Neo’yu güncelledi. Android 5.1.1 Lollipop sürümüne kavuşan Galaxy Note 3 Neo modeli artık daha güncel ve daha hızlı. Detayları haberimizde.

samsung-galaxy-note-3-neo-lollipop

2013 yılının amiral gemisi Samsung Galaxy Note 3 modelinin kırpılmış ve özellikleri kısılmış bir versiyonu olarak karşımıza çıkan Galaxy Note 3 Neo modeli güncellendi. Şubat 2014 tarihinde duyurulan cihaza, beklenmedik bir güncelleme dağıtılmaya başlandı. Diğer üreticiler Android 6.0 Marshmallow sürümü için çalışmalarını sürdürürken Samsung, Galaxy Note 3 Neo’ya Lollipop güncellemesi hazırlamış.

İlk olarak Samsung’un merkezi Güney Kore’de dağıtılmaya başlanan güncelleme, dalga dalga küresel çapta yayınlanacak. Bu güncelleme ile Samsung Galaxy Note 3 Neo sahipleri Android 5.1.1 Lollipop sürümüne kavuşuyor. Cihazın genel performansı ve pil tüketimini etkileyen güncellemeyi yapmanızı öneriyoruz. 900 MB boyutundaki güncelleme Kies veya OTA üzerinden yüklenebilecek.

SM-N750L, SM-N750K ve SM-N750S versiyonları için yayınlanan güncellemenin Türkiye için yayınlanmasını beklemek istemiyorsanız, ROM dosyasını indirerek Odin üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz. Çünkü ilgili güncellemenin Türkiye’ye tam olarak ne zaman geleceği bilinmiyor.

Asus ZenFone 3’ün geleceği doğrulandı!