Samsung Galaxy Grand Prime İçin Android 5.1.1 Güncellemesi

samsung galaxy grand prime android lollipop

Samsung’un giriş-orta segmente yer alan akıllı telefonu Galaxy Grand Prime için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi görüldü. Samsung tarafından henüz resmi olarak duyurulmayan güncelleme, Geekbench isimli performans testi uygulamasında ortaya çıktı.

samsung-galaxy-grand-prime-android-lollipop-2

Ülkemizde satışta bulunan Samsung Galaxy Grand Prime, uygun fiyatıyla dikkat çeken giriş-orta segmentte yer alan bir akıllı telefon. Android 5 Lollipop sürümüne dair kimsenin bir beklentisi olmadığı bu telefon, Geekbench isimli performans testi uygulamasında Android Lollipop işletim sistemiyle görüntülendi. Henüz resmi olarak yayınlanmış olmasa da önümüzdeki günlerde Galaxy Grand Prime için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yayınlanacak.

Samsung Galaxy Grand Prime için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi ilk olarak Polonya ve Panama’da yayınlanacak ardından Avrupa ve Amerika kıtalarında dağıtılmaya başlanacak. Güncelleştirmenin versiyonu G531FXXU1AOF7 ve G531MUBU1AOFB olarak paylaşılıyor. Samsung Galaxy Grand Prime için Android 5.1.1 Lollipop güncelleştirmesinin boyutu 730 MB olarak paylaşıldı.

Windows 10 İle QHD Ekranlar Desteklenecek