Huawei modelleri Oreo güncellemesi almaya devam ediyor

huawei

Hali hazırda akıllı telefon pazarının 3 numarası konumunda bulunan Huawei, yeni bir modelini daha Oreo’ya yükseltti. İşte Oreo güncellemesi alan son Huawei modeli.

Huawei, global pazarda olduğu kadar Türkiye pazarında da etkin bir firma. Geniş bir model yelpazesine sahip olan Çinli akıllı telefon üreticisi, kısa süre önce yan kuruluşu olan Honor’la da Türkiye pazarına giriş yapmıştı.

Oreo güncellemesi alan yeni Huawei modeli

Kısa süre içerisinde global pazarda da 3 numaraya kadar yükselen Huawei, özellikle Asya ve ABD pazarında etkin bir isim. Hitap ettiği kitleyi genişletmek isteyen Çinli üretici, orta segment modelleri için Oreo güncellemesi yayınlamaya devam ediyor. Bu konuda sektördeki pek çok firmanın önünde yer alan Huawei, Oreo güncellemesi konusunda son derece istikrarlı.

Çinli üretici, son olarak Mate SE modeli için Oreo güncellemesi dağıtımına başladı. Mevcut güncellemenin boyutu ise 2.4GB. C567CUSTC567D4 model numarasıyla gelen güncelleme içerisinde Android 8.0 Oreo’yu da getiriyor. Güncelleme ile birlikte, kayan gezinti ekranı, ayarlara menüsü ve telefon yöneticisinde önemli değişiklikler olduğu belirtiliyor.

oreo güncellemesi

Bu arada dip not olarak şu bilgiyi de sizlerle paylaşalım. Hali hazırda Mate SE henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil. Fakat Huawei önümüzdeki dönemde bu modelini de ülkemizde kullanıcıyla buluşturabilir. Tabi şu noktayı da atlamamak gerekiyor. Güncelleme şimdilik yalnızca Kanada’da yayınlanmış. Muhtemelen ilerleyen günlerde güncelleme global olarak da yayınlanacaktır.

Nokia 7 için Android 8.1 güncellemesi