Nokia’nın Çentikli Telefonu Nokia X Geliyor!

Nokia X tanıtım tarihi

Nokia’nın “ben de oyundayım” demek için duyuracağı iddialı modeli Nokia X, mayıs ortasında tanıtılabilir. İşte en son detaylar!

Nokia X ile Rekabet Kızışacak

Microsoft’un Nokia’yı satın almasının ardından, yapılan anlaşma gereği geçtiğimiz yıl kendi ismiyle tekrar cihaz çıkarmaya başlayan, Android’le yeniden eski günlerine kavuşmayı hedefleyen Nokia, tüm diğer rakipleri gibi iddialı ve “çentikli” bir akıllı telefonu ile karşımıza çıkabilir. Özellikleri kesinleşmeyen amiral gemisi model, esasında pek çok yönüyle hala gizemini koruyor. Dün ortaya çıkan bazı verilere göre akıllı cihaz 16 Mayıs’ta resmen duyurulacak. Somut veriler elde edilememesine karşın, en güncel ve güçlü donanım seçenekleriyle raflarda yer alacağı düşünülen Nokia X, mayıs ayında duyurulacak olan, yine çentikli tasarımlı bazı rakip telefonlarla da doğrudan rekabete girecek. Bu telefonların başını; LG G7, OnePlus 6 ile Honor 10 çekecek.

Önümüzdeki haftalarda eminiz ki Nokia’nın tepe modeline ait teknik özellik veriler ve diğer detaylar, basının eline geçecektir. O bilgileri de sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Uygun Fiyatlı Xiaomi Redmi S2 Görüldü