Nokia Lumia 830’dan Yeni Görüntüler Yayınlandı

Nokia Lumia 830dan Yeni Görüntüler Yayınlandı

Microsoft’un önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmesi beklenen yeni orta seviye akıllı telefonu Nokia Lumia 830’dan yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Nokia’nın telefon bölümünü geçtiğimiz aylarda kendi bünyesine katan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, anlaşma resmi olarak tamamlandığı günden beri hız kesmeden yeni ürünler piyasaya sürmeye devam ediyor. Windows Phone işletim sistemiyle çalışan iki yeni akıllı telefonu önümüzdeki hafta piyasaya sürmesi beklenen Microsoft’un hazırladığı telefonlardan birinin de Nokia Lumia 830 olduğu belirtiliyor.

Nokia_Lumia_830 (1)

Microsoft‘un son dönemde ağırlık verdiği orta seviye akıllı telefon alanında yer alması beklenen Nokia Lumia 830 için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamamış olsa da, telefonun önümzdeki haftalarda piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Microsoft’un 4 Eylül’de düzenleyeceği ve merakla beklenen Lumia 730’u resmi olarak tanıtacağı etkinlikte, Nokia Lumia 830‘a da yer vermesi bekleniyor.

Neredeyse 2 yıl önce piyasaya sürülen Lumia 820’nin halefi olan Lumia 830’un donanımsal özellikleri şimdilik bilinmiyor olsa da, yeni görüntülerin internete sızdırılmasıyla birlikte telefonun tasarımı gün yüzüne çıkmış oldu.

Nokia_Lumia_830 (2)

Samsung Galaxy Alpha Resmi Olarak Tanıtıldı