Samsung Galaxy Alpha Nihayet Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Alpha Resmi Olarak Tanıtıldı

Apple dikkatli olsa iyi olur zira Büyük Elma’nın en büyük rakibi Koreli Samsung, iPhone 6’nın karşısına en az onun kadar kaliteli bir model çıkarmak üzere. Samsung Galaxy Alpha nihayet huzurlarınızda.

Samsung, nihayet resmi kanallardan Samsung Galaxy Alpha’ya ait görselleri yayınladı. Samsung Galaxy Alpha, üstün malzeme kalitesi ve alüminyum ve çelik gibi kaliteli metallerden yapılmış gövdesi ile Apple iPhone 6’ya doğrudan meydan okuyacak.

Samsung’un yeni Galaxy akıllı telefonu, öncülerinin aksine ucuz plastikler ile kaplanmamış ve Apple iPhone modelleri ile kolayca yarışabilecek bir gövde yapısına sahip. 7 milimetrenin altındaki kalınlığı, metal gövdesi ve işçiliği göz alıcı.

Bununla birlikte hala üst düzey Galaxy serisinin sportifliğini koruyacak bir arka tasarıma sahip.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung’un Birleşik Krallık Müdürü Rob Orr, “Şıklık ve teknolojinin tek potada eridiğini görmek mi istemiştiniz? Siz istediniz, biz yaptık. Karşınızda güzellik ve gücün birleşimi. İnanılmaz bir donanım, ince bir tasarım ve kaliteli malzemeyi biraraya getirdik. Samsung’dan talep ettiğiniz amiral gemilerindeki her özelliğe sahip olan Galaxy Alpha’nın, aklınızı başınızdan alacağına eminiz.” açıklamasında bulundu.

Galaxy Alpha’da 1280 X 720 piksellik  4.7-inç Super AMOLED ekran, 32 GB dahili saklama alanı, 1.8 GHz 8 çekirdek işlemci (bazı pazarlarda 2.5 GHz’lik 4 çekirdekli işlemci),  1,860mAh batarya, 12 megapiksel Ultra HD arka fotoğraf makinesi gibi donanım kalemleri bulunuyor.

Galaxy Alpha’nın en geç Ekim ayında tüm dünyada satışa sunulması bekleniyor.

Nokia Lumia 830’dan Yeni Görüntüler Yayınlandı