Uygun Fiyatlı, Güçlü ve Güzel: Nokia Lumia 830

Lumia 830 gorseli 1

Türkiye’de piyasaya yeni sürülen Lumia 830 Amiral gemisi bir telefondan beklenen stil ve performansı bütünleşik Microsoft deneyimleriyle ve üstün PureView görüntüleme teknolojisiyle birlikte daha fazla kullanıcıya ulaştırmayı hedefliyor.

Microsoft yeni hesaplı amiral gemisi akıllı telefonu Lumia 830’u 1299 TL tavsiye edilen fiyatla Kasım ayında Türkiye’de piyasaya sunulacak  Birinci sınıf tasarım ve üstün PureView görüntüleme teknolojisiyle bütünleşik Microsoft servislerini bir araya getiren Lumia 830, üst düzey inovatif teknolojiyi daha erişilebilir seviyelere çekiyor.

Lumia_830_gorseli_1

Windows Phone 8.1’in en iyi özelliklerini taşıyan ve kablosuz şarj, optik görüntü stabilizatörü ve SensorCore gibi muhteşem Lumia özelliklerini son derece ince bir tasarımda buluşturan Lumia 830 kullanıcılara pek çok imkan sunuyor:

  • Hem gece hem gündüz çekimlerinde inanılmaz görüntü ve video kalitesi sağlayan Lumia 830, ZEISS lensli 10 MP PureView kameraya, Rich Recording teknolojisine sahip olmanın yanı sıra optik görüntü sabitleme teknolojisini taşıyan gelmiş geçmiş en ince Lumia cihazı.
  • Living Images ile ifadeleri ve duyguları yakalamaya olanak tanıyarak fotoğraflarınıza canlılık katıyor ve Storyteller uygulamasıyla sosyal ağlarda paylaşımı kolaylaştırıyor.

Lumia_830_gorseli_2

  • Lumia Denim güncellemesiyle Windows Phone 8.1’in en son sürümüne sahip olan cihaz, Bildirim Merkezi, Canlı Kutucuklar, Microsoft Office ve Cortana için önem taşıyan tüm platformlara daha hızlı bağlanmayı sağlıyor.
  • (Microsoft OneDrive ve Outlook, Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını içeren Microsoft Office kurulu halde gelen cihaz, nerede olursanız olun her an üretken olmanızı sağlıyor.
  • OneDrive’ın sunduğu 15GB depolama alanı, arkadaşlarınız ve ailenizle güvenli bir şekilde nerede olursanız olun paylaşımda bulunmanıza imkan tanıyor.
  • Instagram, Adidas miCoach, Vimeo ve Flipboard gibi uygulamaların yanı sıra cihazlar arasında senkronizasyon sağlayan uygulamalarla telefonu elinize aldığınızda nerede kaldıysanız oradan devam edin.

Lumia_830_gorseli_3

  • Güçlü Qualcomm  Snapdragon 400 işlemci 1.2 GHz hıza sahip 4 çekirdekli CPU ile hızlı ve takılmayan tarayıcı ve oyun deneyimiyle birlikte güzel ve pürüzsüz 5 inç ClearBlack ekran üzerinde genel olarak muhteşem bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.
  • SensorCore’ düşük güçte hareket algılama özelliği telefon uykudayken bile hareketi ve lokasyonu algılamasını sağlıyor. Böylece etrafı keşfe veya koşuya çıktığınızda Bing Health and Fitness, ve Adidas miCoach gibi uygulamaları kullanmak daha bir keyifli.
  • 2200 mAh batarya sizi uzun süre idare etse de kablosuz şarj imkanı ekstra kolaylık sağlıyor (şarj tablası/yastıkları ayrı satılır).
  • Lumia akıllı telefonlarla iletişim kurarak parlama uyarısıyla şarj zamanını bildiren İkinci nesil Akıllı Kablosuz Şarj Tablasıyla da çalışabilen cihaz, şarj için inanılmaz kolaylık sunuyor.

Geniş açılı Selfie Telefonu : Nokia Lumia 735