Nokia by Microsoft Markalı İlk Telefon Görüntülendi

Nokia by Microsoft Markali İlk Telefon Goruntullendi

Microsoft’un satın onaylanmasının ardından ilk Nokia by Microsof markalı ilk akıllı telefon modeli ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Nokia’nın yeni bir orta sınıf akıllı telefon modeli üzerinde çalıştı ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından gözle Lumia 820 modeline çevrilmişti. Nokia’nın birçok modelinin ikinci ve üçüncü nesilleri kullanıma sunulurken 2012’de satışa sunulan Lumia 820 cephesinde bir gelişme yaşanmamıştı. Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle ürün gamını yavaş yavaş yenilemeye başlayan firmanın Lumia 830 modeli üzerinde çalışma yaptığı iddia edilmişti.

 Nokia-by-Microsoft-Markali-İlk-Telefon-Goruntullendi

Yeni telefonla ilgili bir diğer gelişmede Microsoft’un Nokia’yı satın almasının ardından telefonların Nokia yada Microsoft adı altında satışa sunulacağı iddia bulunuyordu. Microsoft, Nokia adının güçlü bir marka olduğunu ve aynen kalacağını ancak birkaç değişikliğin olacağını duyurmuştu. İşte bu değişiklik sonunda ortaya çıktı. Nokia’nın yeni modelleri artık Nokia by Microsoft markasıyla satışa sunulacak ve bu markayı taşıyacak ilk modelinde Lumia 830 modelinin olacağı ortaya çıktı.

Nokia by Microsoft’un ilk modeli Lumia 830’un sızdırılan görselinden de görebileceğiniz üzere, telefonun arkasında 13 mega piksel çözünürlüğünde Carl Zeiss destekli kamera hemen göze çarpıyor. Telefonda 4.5 inç boyutunda ekran bulunacağı daha önceki sızıntılarda ortaya çıkmıştı. Lumia 830 ve Nokia by Microsoft ile ilgili bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.

Sony Xperia Z3 Compact’tan Yeni Bilgiler Geldi!