Nokia kendi sanal gerçeklik gözlüğünü üretecek

nokia here maps

Son kullanıcı arasında neredeyse akıllı telefonlar kadar çok ilgi gören ve büyük bir satış rakamına ulaşan Sanal Gerçeklik Gözlüğünü kullanmayan ve bilmeyen yok denecek kadar azdır.

İlk zamanlar belli başlı büyük firmaların piyasaya sunmuş olduğu bu Akıllı Gözlük şimdilerde ise Türkiye pazarında neredeyse sudan ucuz bir fiyattan satışa sunulmuş durumda.

Sanal Gerçeklik Gözlüğünün kullanıcılar tarafından halen rağbet edildiğini gören Akıllı Telefon üreticisi Nokia’da kendi Sanal Gerçeklik Gözlüğünü üretmek için kolları sıvadı ve çok kısa bir süre içerisinde Sanal Gerçeklik Gözlüğünü üreterek kullanıcılara sunmayı amaçlıyor.

nokia here maps

Finlandiyalı firma üreteceği Sanal Gerçeklik Gözlüğünün tanıtım tarihini ve fiyatını açıklamadı; fakat Dünya’nın en büyük Otomotiv Üreticileri olan Mercedes ve BMW ile iş birliği içerisinde olduklarını açıkladı.

Bu iş birliği sonucunda ise her satılacak olan BMW ve Mercedes araçlarının yanında kullanıcılara Nokia’nın Sanal Gerçeklik Gözlüğü hediye edilecek.

Nokia bu anlaşma ve Sanal Gerçeklik Gözlüğü satışlarından toplam olarak 4 Milyar Dolar gibi bir ücretin kasasına gireceğini açıkladı.

Apple Watch Satışları Beklentinin Üstünde!