Samsung yeni sanal gerçeklik gözlüğünü duyurdu!

samsung gear vr 1

Samsung dün Oculus ile birlikte geliştirdiği yeni sanal gerçeklik gözlüğünü duyurdu. Samsung Galaxy Gear VR’nin yenilenen versiyonu, daha uygun fiyatıyla ve daha çok telefonu desteklemesiyle dikkat çekiyor. Detaylar için haberimize bekliyoruz.

samsung-gear-vr-1

Bir süredir sanal gerçeklik gözlükleri ile bilinen Samsung, Galaxy Gear VR modelini güncelledi. Yeni model için Oculus ile birlikte çalışan firma, her yönüyle daha iyi bir cihazla karşımıza çıkıyor. Yenilenen Samsung Galaxy Gear VR ile dikkat çeken ilk özellik fiyatı. Daha önceki Gear VR modellerini 199 Dolardan satışa çıkaran Samsung bu modeli 99 Dolardan satışa çıkarıyor. Kasım ayı itibariyle Amerika’da satışa çıkacak olan ürünün ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. Samsung’un bir önceki Gear VR modeli ülkemizde 600 TL civarlarında satılıyordu dolayısıyla bu modelin de 300 TL civarlarında satışa çıkmasını bekleyebiliriz.

Yenilenen Galaxy Gear VR ile ilgili bir diğer sevindirici gelişme ise 2015 yılı içerisinde satışa çıkan tüm Samsung cihazlarının uyumlu olması. Orta segmentten üst segmente kadar tüm Samsung akıllı telefonlar, yeni Galaxy Gear VR ile uyumlu olacak. Fiyatın düşmesiyle birlikte Samsung herhangi bir özelliiği kısmamış. Yine benzer şekilde cihazın sağ tarafındaki dokunmatik bir yüzey yer alıyor. Ayrıca Samsung, yenilenen Galaxy Gear VR’ye içerik üretmek için TiVo, Netflix ve Twitch ile anlaştığını duyurdu.

samsung-gear-vr-2

BlackBerry Venice mi yoksa BlackBerry Priv mi?