3 kameralı Nokia 7.2 tanıtıldı! İşte özellikleri!

nokia 7.2

#İŞBİRLİĞİ

HMD Global IFA 2019 etkinliği kapsamında bir dizi yeni model tanıttı. İşte tanıtılan modellerden Nokia 7.2 özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Son yıllarda önemli bir sıçrama gerçekleştiren Nokia, IFA 2019 etkinliğini de boş geçmedi. HMD Global’in kanatları altında bulunan Finli üretici, bir dizi yeni model tanıttı. Tanıtılan bu modellerden en çok dikkat çekeni ise 3’lü ana kamerası ile Nokia 7.2 oldu.

Yeni Nokia modeli gücünü Qualcomm’un orta seviye yonga seti olan Snapdragon 660’tan alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen modelin dahili depolama alanı ise 64GB. Fakat dileyen müşteriler için 6GB RAM ve 128GB’lık dahili depolama alanına sahip 2. bir seçenek de mevcut.

1080 x 2280 piksel çözünürlüğünde 6.3 inçlik IPS LCD ekranla gelen Nokia 7.2, 3500 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan besleniyor.

Su damlası çentiği tarzında bir tasarım çizgisine sahip olan yeni Nokia modeli ön tarafta 20MP, arka tarafta ise 48 MP + 8 MP + 5 MP olmak üzere toplamda 4 kameraya sahip.

Kutudan ilk çıktığında Android 9 işletim sistemiyle çalışacak olan telefonun önümüzdeki ay itibariyle raflardaki yerini alması bekleniyor.

HMD Global’in orta segmentteki yeni modeli için belirlediği fiyat etiketi ise yaklaşık olarak 300 euro. Elbette bu fiyat ülkeden ülkeye değişiklik gösterecektir.

Sony Xperia 5 tanıtıldı işte özellikleri!