Samsung Galaxy A7 (2018)’in görselleri sızdırıldı

Samsung Galaxy A7 (2018)

Çok yakında tanıtılacak Samsung Galaxy A7 (2018)’in ilk görüntüleri sızdırıldı. Samsung’un yeni orta segment telefonu dikkat çekici özelliklere sahip.

Bildiğiniz gibi Samsung çok yakında Galaxy J ve Galaxy A serilerini birleştirecek. Bu yüzden de bu yıl satışa çıkacak Galaxy A7 (2018), orijinal Galaxy A serisinin son üyesi olacak. Bugün sızdırılan yeni bilgiler, Galaxy A serisinin heyecan verici bir modelle veda edeceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy A7 (2018) çok yakında tanıtılacak

Bugün sızdırılan yeni görüntüler sayesinde telefonun tasarımı açıkça görüldü. Ayrıca telefonun özellikleri hakkında önemli detaylar da ortaya çıktı. Görüntülere bakıldığında dikkat çeken ilk detay üçlü kamera oluyor. Ayrıca telefonun yan tarafından bulunan parmak izi okuyucusu da dikkat çekiyor.

Görünen o ki Samsung’un üçlü arka kamera kullanan ilk telefonu Galaxy S10 değil, Galaxy A7 (2018) olacak. Diğer telefon üreticilerinin aksine Samsung yeni özellikleri amiral gemilerine saklamıyor. Bunun yerine orta segment telefonlarını dikkat çekici özelliklerle donatmayı tercih ediyor.

Google Pixel 3’ün renk seçenekleri belli oldu