Nokia 3 için beklenen güncelleme yayınlandı!

Ekran Resmi 2018 04 12 10.03.05

HMD Global bünyesinde adeta küllerinden doğan Nokia, son dönemde güzel işlere imza atıyor. Geçtiğimiz sene düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde orta segmente hitap eden modelleriyle sektöre geri dönen Finli akıllı telefon üreticisi, Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modelleriyle başarılı bir satış çizgisi yakalamıştı.

Nokia 3 de Oreo kulübüne katılıyor

HMD’nin kısa sürede bu kadar geniş bir müşteri kitlesine erişmesinde doğru fiyat politikası uygulamasının da önemli bir rolü bulunuyor. Keza Nokia isminden ötürü hataya düşüp katı bir fiyat politikası uygulansaydı, Finli üretici seneler sonra yine iflas bayrağını çekebilirdi.

Sonuç olarak uygulanan agresif fiyat politikası meyvelerini geç de olsa vermiş gibi görünüyor. Keza HMD Global özellikle uygun fiyatlı modellerinde önemli bir satış başarısı elde etti. Görünen o ki Finli akıllı telefon üreticisi bu başarısını yazılımsal anlamda da devam ettirme niyetinde. Keza pek çok üretici henüz amiral gemisi modelleri için bile Oreo güncellemesi yayınlamamışken, HMD Global Nokia 3 için gerekli çalışmaların sona erdiğini müjdeledi.

Yani bir diğer değişle Nokia 3 için Oreo güncellemesi dağıtımına başlanmış durumda. Tabi ki güncellemenin bölgesel olarak dağıtıldığını da belirtmemiz gerekiyor. Yani Nokia 3 Oreo güncellemesi için 1 hafta beklemeniz gerekebilir.

Muhtemelen HMD Global bu pazarlama anlayışıyla kısa süre içerisinde daha fazla müşteriye erişecektir.

Sudan ucuz akıllı telefon Vivo Y71!