Nokia 3.1 Plus Türkiye’de satışa sunuldu

Nokia 3.1 Plus

Nokia’nun uygun fiyata büyük ekranlı telefon almak isteyenler için geliştirdiği Nokia 3.1 Plus modeli Türkiye’de satışa sunuldu. İşte Nokia 3.1 Plus özellikleri ve Türkiye fiyatı hakkında her şey!

Nokia, geçtiğimiz aylarda uygun fiyata oldukça sağlam bir performans sergileyen Nokia 3.1 Plus modelini satışa sunmuştu. Ülkemizde de satışa sunulmasını beklediğimiz Nokia’nın 3.1 Plus modeli bugün resmi olarak Türkiye’de satışa sunuldu. Peki, Nokia’nın 3.1 Plus modelinin özellikleri neler ve Türkiye’de ne kadardan satışa sunuldu?

Nokia 3.1 Plus özellikleri ve Türkiye fiyatı!

Telefonda 6 inç büyüklüğünde 18:9 oranına sahip 720×1440 çözünürlüğünde LCD ekran yer alıyor. Telefonun kalbinde ise MediaTek’in MT6762 Helio P22 yonga seti ve 3 GB RAM yer alıyor. Giriş seviyesi bir telefona göre bu donanımın oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.

Gelelim telefonun en merak edilen noktası olan kameraya. Telefonda 13 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde çift kamera yer alıyor. Telefonun önünde ise 8 Megapiksellik bir kamera yer alıyor. Giriş seviyesine çift kamerayı getiren bu telefon kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkıyor.

Huawei P30 Pro ve Nokia 9 kamera karşılaştırması

Nokia’nın dediğine göre bu mode tam üç yıl boyunda Google’ın düzenli olarak yayınladığı Android güvenlik güncellemelerini her ay alacak. Segmentinin sınırlarını zorlayan telefon Türkiye’de 1.399 TL‘den satışa sunulacak.

Nokia 3.1 Plus