No Man’s Sky çapraz platform güncellemesi yayınlıyor

No Man's Sky çapraz platform

No Man’s Sky çapraz platform özelliği ile PlayStation 4, Xbox ve PC oyuncularının bir arada oyun oynamasını mümkün kılacak.

No Man’s Sky çapraz platform özelliği sayesinde PlayStation 4, Xbox ve PC oyuncularının bir arada oyun oynamasını mümkün kılacak. Bugün yayınlanması beklenen güncellemeyi indiren oyuncular artık farklı platformlardan gelen oyuncuları da oyunda görebilecek.

No Man’s Sky çapraz platform ile herkes bir arada oynayacak

Oyunda, gerçek oyuncularla karşılaşma olasılığını çok fazla artıracak olan yeni özellik sayesinde, oyuncular farklı platformlara sahip arkadaşlarıyla da beraber oyun oynayabilecek. Birbirlerini arkadaş listesine ekleyerek, oyun içinde birbirleriyle iletişim kurabilecekler. Ya da beraber, gezegen keşfetmeye çıkabilecekler.

Yeni güncellemeyi oyunun yapımcısı Sean Murray Twitter hesabından duyurdu.

Oyun ilk piyasaya çıktığı dönemde, hazırlık aşamasında söz verilen pek çok detayın oyunda yer almadığı şikayetiyle büyük tepki toplamıştı. Ancak yapımcı oyunu sürekli güncelleyerek geliştireceklerini sözünü tuttu ve oyun yıllar süren gelişiminde büyük beğeni toplamaya başladı.

Need for Speed Heat çapraz platform desteğine kavuştu!

Sean Murray, oyunun farklı platformlardan gelen oyuncuları aynı ağda buluşturabilmesi için çok büyük bir emek harcadıklarını, çok zor bir işi başardıklarını da vurguladı.

No Man's Sky çapraz platform

Bakalım yeni güncelleme, artık yaş almış olan ama hala büyük beğeni toplayan oyunun hayatına kaç yıl daha ekleyecek? Sean Murray, oyunu ücretsiz olarak geliştirmeye devam edeceklerinin altını çiziyor. Oyunu satın alanlar, hiçbir ödeme yapmadan, pek çok yeni içeriğin bulunduğu güncellemelere erişebiliyorlar. Yapımcı oyun için neredeyse her yıl, çok önemli içerik güncellemeleri yaparak tüm oynanışı geliştiriyor.

Peki siz daha önce No Man’s Sky oynadınız mı? Oyun hakkındaki görüşlerinizi diğer okurlarımızla da paylaşmak isterseniz, yorum olarak haberin altına yazabilirsiniz.