Nissan’da şok ayrılık

microsoft nissan

Haberin başlığının siteyle alakası ne diye soracak olursanız tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Microsoft Genel Yöneticisi ve İletişim Stratejisi Başkanı Jonathan Adashek bugün itibariyle Nissan’daki görevinden ayrıldı.

Bu ayrılık kararını bugün itibariyle Japon Üreticisi duyurdu. Microsoft’un CEO koltuğunu Steve Ballmer’ın bırakmasıyla yerine Satya Nadelle geçmişti.

Şirketin idari işleri ile sadece Nadella’nın ilgileneceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz zira tüm kritik görevler, atamalar, projeler de Nadella’nın bir projesi olarak karşımıza çıkıyor.

Jonathan Adashek’in Nissan’daki görevi şuydu: Küresel Kıdemli Başkan ve Kıdemli İletişim Direktörü. Her ne kadar ayrıldı desek de ayrılık kesin ve resmi olarak 30 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

microsoft nissan

Jonathan Adashek bir yıldan beri Nissan’daki görevinde devamlı çalışıyordu. Nadella konuyla ilgili şimdilik kesin bir şey açıklamadı.

Adashek’in yerine yine ABD’li Jeff Kuhlmann geldi. Nissan konuyla ilgili: “Jonathan Adashek bir yıl boyunca şirketimize olumlu anlamda katkı sağlamıştır. Kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.

Lumia 950 XL’nin teknik özellikleri tekrar görüntülendi!