Nintendo Switch Türkiye fiyatı PS4 Pro ile aynı oldu!

Nintendo Switch

Son yapılan zamlar ile Nintendo Switch Türkiye fiyatı PlayStation 4 Pro ile aynı oldu. 2.399 TL fiyat etiketi ile çıkışını gerçekleştiren Nintendo Switch’in zamlı fiyatı, oyuncuların tepkisini çekecek gibi görünüyor.

Nintendo, CD Media ile ülkemize uzun bir sürenin ardından giriş yapmıştı. Talihsiz bir zamanda ülkemize giriş yapan Nintendo, yüksek kurlardan dolayı popüler oyun konsolu Nintendo Switch‘i 2.399 TL‘den satışa sunmuştu.

Oyun konsolu için oldukça yüksek olan bu rakam, PlayStation’ın hakimiyet kurduğu ülkemizde Nintendo Switch‘e olan talebi azaltacak gibi görünüyordu. Bugün yapılan zamlar ise Nintendo’nun ülkemizde ilgi görme olasılığını iyice düşürdü.

Nintendo Switch Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor!

Nintendo Switch’in 2.399 TL olan fiyatı ilk etapta 2.799 TL’ye yükseltilidi. Son gelen zamlar ile Nintendo Switch’in Türkiye fiyatı tam 2.999 TL yani PlayStation 4 Pro ile aynı seviyeye geldi. Oyun fiyatlarında da güncellemeler yapıldı.

New Super Mario Bros. U Nintendo Switch’e geliyor!

Nintendo yapımı oyunların fiyatları 419 TL olurken Nintendo Switch Pro Controller fiyatı ise 589 TL’ye yükseldi.

Nintendo Switch Türkiye fiyatı

Ülkemizde belli bir kesim dışında pek ilgi görmeyen Nintendo Switch’in zamlı fiyatı pazar tutundurma için pek sağlıklı olmayacak gibi görünüyor. Bakalım bu derece yüksek fiyatlar, oyuncular tarafından nasıl karşılanacak?