Nintendo Switch için yeni oyunlar duyuruldu!

maxresdefault 25

Nintendo, düzenlediği Nintendo Direct etkinliğinde Nintendo Switch için yepyeni oyunlarını duyurdu. Super Mario Maker 2, The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Astral Chain ve daha fazlası haberimizde.

Nintendo yıllardır kendi oyunlarını etkinlikler yerine Nintendo Direct adını verdiği videolar ile dijital ortamda duyuruyor. Firma dün gece Türkiye saati ile 01:00’da başlayan etkinliğinde Nintendo Switch için uzun zamandır beklenen oyunları duyurdu.

Wii U ve 3DS’te yer alan Super Mario Maker‘ın devam oyunu olan Super Mario Maker 2‘nin Switch için geleceği açıklandı.

Kendi bölümlerinizi yaptığınız Super Mario Maker 2‘de, yaptığınız bölümleri paylaşabilecek ve diğer kişilerin yaptığı kafa yakan bölümleri de oynayabileceksiniz. Nintendo ayrıca GameBoy’da yer alan The Legend of Zelda: Link’s Awakening oyununu adeta baştan elden geçirerek karşımıza yepyeni bir oyun ile çıktı.

Super Smash Bros. Ultimate’e gelmesini istediğimiz 10 karakter!

Nintendo ayrıca Bayonetta’nın yaratıcılarının yeni oyunu olan ve inanılmaz güzel görünen Astral Chain‘i duyurdu. Astral Chain şimdilik sadece Switch’e özel olacak gibi görünüyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve Switch için duyurulan oyunlar ile sizleri baş başa bırakalım.

Nintendo Switch için duyurulan yeni oyunlar

Diğer oyunlar için lütfen sayfa değiştiriniz.