Galaxy S6 için güncelleme yayınlandı!

Galaxy S6 için güncelleme

Samsung uzun bir süreden soran Galaxy S6 için güncelleme yayınladı. Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modelleri için gelen bu güncellemenin içeriği haberimizde yer alıyor.

Samsung yeni modellerine güncel Android sürümlerini hızlı bir şekilde sunabilmek için her zaman yaptığını yapmış ve eski modellerine olan desteğini kesmişti. Uzun bir süredir güncelleme almayan ve kaderine terk edilen Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge modelleri bugün sürpriz bir şekilde güncelleme aldı.

Galaxy S6 için güncelleme çıktı!

G920FXXU6ESA1 ve G925FXXU6ESA1 yapı numaralı güncellemeler ile tahmin edebileceğiniz gibi büyük bir yenilik eklenmiyor ve yeni Android sürümüne sistem güncellenmiyor. Samsung, bu güncellemeleri Android’de yaşanan kritik güvenlik açıklarını kapatmak için yayınlamış.

Ocak ayı Android güvenlik güncellemelerini barındıran bu güncelleme OTA üzerinden sunuluyor. Eğer Galaxy S6 kullanıyorsanız bu güncellemeyi güvenliğiniz için mutlaka yüklemenizde fayda var. Korkmayın bu güncelleme ile telefonun yavaşlatılması gibi bir durum ortada yok. Sadece güvenlik yamaları sisteme ekleniyor.

Samsung Galaxy S10 Plus’ı ekran koruyucusuyla kullanacaklara şok!

Samsung’un güncelleme desteğini kesmenesin rağmen kritik güvenlik açıklarında hızlı bir şekilde eski modellerine güncelleme sunması takdir edilesi. Ancak keşke firma yazılım konusunda birazcık daha becerikli olsaydı da eski modellerine bile güncel Android sürümlerini sunabilseydi.

Galaxy S6 için güncelleme