Nintendo Switch için çıkacak yeni indie oyunlar!

Nintendo satışları geçen yılki karantinalar sebebiyle darbe aldı

#İŞBİRLİĞİ

Nintendo yeni gerçekleştirdiği sunumda Switch için çıkacak oyunları duyurdu. İşte Nintendo Switch için çıkacak yeni indie oyunlar!

Nintendo, yeni bir Indie World sunumu sırasında, tümü dünyanın dört bir yanından çeşitli bağımsız yayıncılık ve geliştirme ortakları tarafından hayata geçirilen Nintendo Switch’te çıkacak çeşitli oyunları tanıttı. Sunumda, Axiom Verge 2 dahil olmak üzere bugün çıkış yapacak yedi oyun ve Eastward’ın 16 Eylül’de Nintendo Switch’e özel olarak geleceği duyurusu gibi diğer önemli noktalar yer aldı.

Bomb Rush Cyberfunk – Team Reptile: Bu grafiti-aksiyon-macera oyununda oyuncular, büyüyen bir metropoldeki en iyi grafiti yazarlarından biri olan All City King olmak için öğütür, boyar ve kombo yapar. Ek oynanabilir karakterlerle ekiplerini genişletebilir ve şehirde dolaşmak için sezgisel hile sistemini kullanabilirler. Tüm bunlar, Hideki Naganuma da dahil olmak üzere, usta sanatçıların ritimleriyle destekleniyor. Bomb Rush Cyberfunk, 2022’de Nintendo Switch’e özel olarak geliyor.

*Diğer oyunlar için aşağıdan sayfayı değiştiriniz.

1 13