Game of Thrones yepyeni bir bölümle geliyor!

Game Of Thrones yeni dizi

Game of Thrones yepyeni bir bölümle geliyor! Tüm zamanların en çok izlenen ve en çok ses getiren dizilerinden biri olan Game of Thrones, bu defa bambaşka bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Çizgi film severlerin en çok beğendiği yapımlardan biri olan Robot Chicken, Adult Swim kanalında kaldığı yerden yeni bölümleriyle devam etmeye hazırlanıyor. Dizinin 11. sezon teaser’ının resmi olarak paylaşılmasının ardından, yeni sezonda bizleri nelerin beklediğini de daha iyi görmüş olduk.

Teaser’dan gördüğümüz kadarıyla Robot Chicken’ın yeni sezonunda süper kahramanımız Batman, Star Wars’ın unutulmaz ismi Obi Wan Kenobi, Game of Thrones’ın başa bela ismi The Night King gibi isimler ve bunların dizideki rollerine uygun bölümler yer alacak. Joe Exotic, G.I. Joe gibi tanıdık yüzlerde yeni sezonda karşımıza çıkacak.

Dizinin yayın tarihi 6 Eylül olarak açıklandı. İşte tarihin Cadılar bayramıyla örtüşmesi nedeniyle, bir de sadece Cadılar Bayramı’na özel bir bölüm çekilerek, sinema tarihinin en korkulan kahramanlarının şakalarına yer verilecek. Her ne kadar artık çizgi film denildiğinde akla Tom ve Jerry’den çok daha fazlası gelse de, halen dünya genelinde birçok insan çizgi film izlemenin sadece çocuklar için kabul edilebilecek bir aktivite olduğuna inanmaktadırlar.

Eğer siz de böyle bir düşünceye sahipseniz, bu önyargınızı kırmak için Robot Chicken’a göz atmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Bu sayede sizler de çizgi film dünyasının kapısını aralamış ve içeriye doğru bakmaya başlamış olacaksınız.

Ticari araç almayı düşünenlere indirim müjdesi