Ninja Apex Legends için 1 milyon dolar mı aldı?

Ninja Apex Legends

Ünlü oyun yayıncısı Ninja Apex Legends için EA’den 1 milyon dolar aldığı iddiası ile gündeme geldi. Peki, Fortnite ile tanıdığımız Ninja, gerçekten de böyle bir şey yapmış olabilir mi?

Fortnite’ın tahtını sadece 2 hafta gibi bir sürede elinden alan Apex Legends, pazarlama stratejileri ile çok gündeme gelmişti. Hatta adı Fortnitecı Ninja‘ya çıkan ünlü yayıncı Ninja, Apex Legends çıkar çıkmaz oynamıştı. Apex Legends yayınlarına devam eden Ninja için bugün ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Ninja Apex Legends oynamak için 1 milyon dolar mı aldı?

Söylentilere göre; Electronic Arts, ünlü yayıncı Ninja’ya Apex Legends oynaması için tam 1 milyon dolar (5.5 milyon TL) ödeme yapmış. Reuters’in istatistiklerine göre de EA; Ninja’ya oldukça fazla bir ödeme yapmış.

Twitch’te 13.5 milyon takipçisi olan Ninja, toplamda 12 gün Apex Legends oynamış ve daha sonra Fortnite’a geri dönüş yapmıştı. Bu ani geri dönüşün EA ile yapılan anlaşma süresinin dolmasından kaynaklandığı düşünülüyor. Bunların bir iddia olduğunu ne Ninja ne de EA cephesinden resmi bir açıklamanın gelmediğini belirtelim.

Apex Legends’ın yeni karakterleri sızdı!

Şeffaflığın artık paranın gerisinde kaldığı günümüzde, parasını veren firma doğal olarak ürün veya hizmetini tanıttırabiliyor. Ancak tanıtım sırasında hakkında kötü bir şey söylendiğinde firma sizlerle bir daha anlaşma yapmayabiliyor. Buna geçtiğimiz günlerde yine EA cephesinden bir yenisi eklenmişti. EA, Anthem rezaletini dile getiren NDA programı kapsamında yer alan yayıncısından, yayın sırasında beliren EA logosunu kaldırmasını istemişti. EA her ne kadar bizi eleştiren yayıncıları kara listeye almıyoruz dese de durumun öyle olmadığı düşünülüyor.

Ninja Apex Legends