Apex Legends için yeni güncelleme çıktı

Apex Legends

Fortnite’ı tahtından eden Apex Legends için bugün büyük çaplı bir güncelleme yayınlandı. İlk sezon öncesi güncelleme Apex’teki silahlara dengeleme yapıldı. İşte güncellemeyle gelen yenilikler.

Respawn’ın Battle Royale türüne yeni bir soluk getiren ve Fortnite’ı tahtından eden Apex Legends, bugün büyük çaplı bir güncelleme aldı. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında yer alan Apex, bu güncelleme ile silahlar arasında nihayet dengelemeyi sağlıyor.

Apex Legends için ilk büyük güncelleme çıktı

Apex’in ilk sezon öncesi gelen bu güncelleme ile Wingman artık diğer silahlar gibi daha yavaş ateş ediyor. Aynı şekilde Peacekeeper silahında da dengelemeler yapılıyor. Enerji cephanesinin arttıldığı güncelleme ile Sezon 1’in de müjdesi verildi. Sezon 1’in önümüzdeki aylarda resmi olarak başlaması bekleniyor.

Ayrıca Apex’in önce mobil daha sonra da Nintendo Switch sürümlerinin geleceği söyleniyor. Respawn, Fortnite ve PUBG ile mücadele etmek için özellikle mobile yatırım yapması gerekiyor. Bakalım yaz aylarında Apex, iOS ve Android‘e gelecek mi?

PUBG Erangel haritası için açıklama geldi!