Avatar Legend Of Korra’da Büyük Sürpriz!

legend of korra

Dünya tarihinin en beğenilen animasyon serisi olarak kabul edilen Avatar: The Legend of Aang’ın devamı niteliğindeki yapım Legend Of Korra’da inanılmaz sürprizler yaşanıyor.

İzleyici sayısı, eleştirmenlerden aldığı yüksek puanlar ve izleyicilerin IMDB gibi sitelerde kullandığı oylar göz önüne alındığında dünya tarihinin en iyi animasyon serisi olarak kabul edilen Avatar Legend of Aang’ın başarısı, devam yapımı Legend of Korra’ya öncülük etti.

Her ne kadar Legend of Korra, Legend of Aang kadar başarılı olamasa da (izleyici ve eleştirmen tepkileri göz önüne alındığında) önemli bir başarı elde etti.

311 screen

Legend Of Korra’da bazı sürprizler de yaşanıyor. İkinci sezonun sonunda Legend Of Korra’da, Legend of Aang’in efsanevi karakteri General Iroh yer almıştı.

Şimdi de en az Aang kadar sevilen başka bir karakter Zuko, Legend of Korra’da yer alıyor. 80’lerini aşmasına rağmen çevikliği, karizması ve gücü ile dikkat çeken Zuko, Legend of Korra’nın en büyük sürprizi olarak meydana çıktı ve üçüncü sezonun üçüncü bölümünden itibaren düzenli olarak kadroya girdi.

iPhone 6’dan Kötü Haber!