Nexus 5X, Geekbench testinde görüntülendi!

Press renders for the Nexus 5X leak 1

Google’ın merakla beklenen yeni Nexus cihazlarından biri Nexus 5X, Geekbench isimli performans testi uygulamasında görüldü. Nexus 5X’in kesinleşen teknik özellikleri benchmark skoru için haberimize bekliyoruz.

Press-renders-for-the-Nexus-5X-leak (1)

LG tarafından üretilerek piyasaya çıkacak olan Nexus 5X modeli, Google’ın en güncel cihazlarından biri olarak karşımıza çıkacak. Önümüzdeki hafta 29 Eylül tarihinde Google tarafından düzenlenecek olan bir etkinlikte duyurulacak olan Nexus 5X modeli, şimdiden Geekbench testinde görüldü.

Bullhead olarak kodlanan cihazın içerisinde Snapdragon 808 işlemci yer alacak. Bu işlemci 6 çekirdekli ve 1.44 GHz hıza sahip olacak. Android 6.0 Marsmallow sürümüyle kutusundan çıkacak olan LG Nexus 5X modelinde 2 GB sistem belleği kullanılmış. Cihazda 5.2 inç büyüklüğünde bir ekran ve 1080p çözünürlük bekleniyor.

Bu teknik özellikler ile LG Nexus 5X modeli tek çekirdekte 1000, çoklu çekirdekte ise 2919 puan almayı başarıyor. Söz konusu puanlar üst düzey bir Android cihaz demek için tam anlamıyla yeterli değil ancak kesinlikle orta ve üst arasında bir yerde diyebiliriz. Karşılaştırma yapmak adına Geekbench uygulamasını kurarak elinizdeki telefonda Nexus 5X’i karşılaştırabilirsiniz.

lg-nexus-5x-geekbench-puani

Nexus’lar Android 6.0 M güncellemesini ne zaman alacak?