Nexus 5X’in basın görselleri ortaya çıktı!

Press renders for the Nexus 5X leak 1

Google’ın 29 Eylül’deki etkinliği merakla beklenirken, LG üretimi yeni Nexus 5X’in basın görselleri ilk kez ortaya çıktı. Söylentiler netlik kazandı ve Nexus 5X’in neye benzediği artık resmileşti. Yeni Nexus 5X’in teknik özelliklerine ve çıkış tarihine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Press-renders-for-the-Nexus-5X-leak (1)

 

Google’dan bu yıl iki yeni Nexus akıllı telefon bekleniyor. LG ve Huawei tarafından üretilecek olan yeni Nexus akıllı telefonlardan birinin basın görselleri ortaya çıktı. LG üretimi olarak karşımıza çıkacak olan Nexus 5X modelinin neye benzeyeceğini artık biliyoruz. LG tarafından üretilecek olan üçüncü Nexus cihaz olan Nexus 5X modeli, teknik özellikleri ve tasarımıyla artık biliniyor.

Yeni LG Nexus 5X modelinde 5.2 inç büyüklüğünde ve Full HD (1920 x 1080) çözünürlük sunan bir ekran yer alacak. Model, gücünü 6 çekirdekli ve 1.8 GHz hıza sahip Snapdragon 808 işlemciden ve Adreno 418 grafik işlem biriminden alacak. Ortaya çıkan bazı testlerde cihazın 2 GB RAM’a sahip olacağını biliyoruz. Cihazın başlangıç modeli 32 GB depolama alanına sahip olacak. Her zaman olduğu gibi bu Nexus modelinde de microSD hafıza kartı yuvası beklenmiyor ancak arzu edeneler için 64 GB kapasiteli versiyon da satılacak.

Press-renders-for-the-Nexus-5X-leak

Modelin arka tarafında parmak izi okuyucu sensör, 13 MP kamera, LED flaş ve kameraya yardımcı bir sensör dikkat çekiyor. Ön tarafta ise 5 MP’lik bir özçekim kamerası yer alacak. Nexus 5X modelinde 2700 mAh kapasiteli bir batarya ve USB C portu yer alacak. Fotoğraflardan da görülebileceği gibi model üç renk seçeneği sunacak. Bunlar siyah, buz mavisi ve beyaz olacak. Cihazın fiyatı henüz bilinmiyor ancak önümüzeki hafta 29 Eylül tarihinde Google tarafından resmi olarak duyurulacak.

Yeni nesil iPhone 6S Apple’ın elinde mi kaldı?