Nexus 6P’nin renk seçenekleri belli oldu!

huawei nexus 6p basin gorseli

Huawei üretimi olarak karşımıza çıkacak olan yeni Nexus 6P modelinin basın görseli ortaya çıktı. Nexus 5X modeliyle birlikte basına sızan görselde Huawei Nexus 6P modelinin arka yüzeyi ve dolayısıyla renk seçenekleri belli oldu. Detayları haberimizde.

huawei-nexus-6p-basin-gorseli

Google’ın yeni Nexus modellerini duyuracağı etkinlik yaklaşırken, modeller hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. LG üretimli Nexus 5X modelinin basın görsellerinin sızmasından sonra Nexus 6P modeline ait bir görsel de ortaya çıktı. Yukarıdaki görselde Huawei’nin üreteceği yeni Nexus 6P modelinin arka yüzeyini görebilirsiniz.

Huawei Nexus 6P modelinin arka yüzeyinde LED flaş destekli kamera ve parmak izi okuyucu sensör dikkat çekiyor. Ayrıca modelin renk seçenekleri de görülebiliyor. Nexus 6P modeli siyah, beyaz, gri ve altın sarısı renk seçenekleriyle karşımıza çıkacak. İlk kez bir Nexus modelinde altın sarısı renk seçeneği görüyoruz.

Nexus 6P modeli 5.7 inçlik ekran boyutuyla phablet kategorisinde yer alacak. 1440 x 2560 çözünürlük, Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, 13 MP arka, 8 MP ön kameranın yanı sıra modelin ön yüzünde çift hoparlör bekleniyor. C tipi USB portunu destekleyecek olan Huawei Nexus 6P modeli 32, 64 ve 128 GB depolama seçenekleri ile satışa çıkacak. Android 6.0 Marsmallow sürümüyle kutusundan çıkacak olan cihaz 29 Eylül tarihinde LG Nexus 5X ile birlikte resmi olarak duyurulacak.

NASA uçuşları kısaltacak!