Huawei Nexus 6 performans testinde görüldü!

nexus telefon

Google’ın yeni Nexus modelleri merakla beklenirken GeekBench isimli performans testi uygulamasında Huawei üretimi Nexus 6 görüldü. Huawei Nexus 6’nın performans değerleri ve diğer detaylar haberimizde.

nexus-telefon

29 Eylül tarihinde Google bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinliği yıldızı iki yeni Nexus akıllı telefon olacak. Google bu yıl LG ve Huawei ile anlaştı ve yeni telefonlar hazır. Henüz resmi olarak duyurulmasa da ortaya çıkan bilgilerden telefonların bazı detaylarını biliyoruz. Bugün ortaya çıkan bir GeekBench sonucunda ise Huawei Nexus 6’nın detayları belli oldu.

GeekBench isimli performans testi uygulamasında Huawei Nexus 6’nın tek çekirdek ve çoklu çekirdek performansı görülüyor. Tek çekirdekte 1156 puan alan Huawei Nexus 6, çoklu çekirdekte 3641 puan almayı başarıyor. Yeni Nexus modelinde 3 GB RAM ve 8 çekirdekli Snapdragon 810 işlemci olduğunu görüyoruz. Bu işlemciye Adreno 430 GPU eşlik ediyor.

Bir diğer bilgi ise yeni Android sürümü. Aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi Huawei angler olarak adlandırılan cihazda Android 60 Marsmallow işletim sistemi olduğunu görüyoruz. Huawei, Google’dan önce Android 6 kullanan bir model duyuramayacağına göre bu ekran görüntüsü kesinlikle Nexus 6 modeline ait olmalı.

huawei-nexus-6-performans-testi

Whatsapp’tan 900 sürücüye ceza!