Netflix’in Popüler Dizisi İle İlgili Yeni Detaylar

Netflix'in Popüler Dizisi İle İlgili Yeni Detaylar

Netflix son dönemlerde ciddi anlamda popülaritesini arttırdı. Bünyesine eklediği yeni yapımlarla izleyici kitlesini arttıran platform şimdi popüler yapımı ile gündemde. İşte tüm detaylar.

Netflix son yıllarda çok olay yaşadı. Kaybedilen onlarca kullanıcıya rağmen şirket yeni yapımları ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Beef de en çok sevilen yapımlar arasında yer alıyordu. Dizide ana karakteri oynayan Ali Wong, karakterinin kendi hayatına benzerliği ile gündeme gelmişti. Tıpkı dizideki gibi bir Japon ile evli olan Wong hem dizi hem de kişisel hayatı hakkında kötü haberleri duyurdu. Wong, Justin Hakuna ile sekiz yıl süren evliliğini sonlandırmak için resmi olarak başvuruda bulundu. 41 yaşındaki BEEF yıldızı, TMZ’ye göre ‘uzlaşılamaz farklılıklara’ atıfta bulunarak 22 Aralık Cuma günü Beverly Hills’te dava açtı.

Netflix'in Popüler Dizisi İle İlgili Yeni Detaylar

Çiftin ayrılık tarihi 10 Nisan 2022 olarak belirtiliyor; bu, ayrılıklarını kamuoyuna duyurmadan günler önceydi. Yakında eski eş olacak Justin ile iki kız çocuğunun ebeveyni: Mari (8) ve Nikki (6) olan Ali, kızların ortak yasal ve fiziksel velayetini talep ediyor. Yayının elde ettiği belgeler, Ali ve Justin’in eş nafakası sağlamak ve mal varlıklarını ayırmak için arabuluculuk yaptığını ortaya çıkardı. Netflix bünyesinde yayınlanan dizinin ikinci sezonunun ise düşünüldüğünü de belirterek hayranlara olumlu bir haber veren Wong artık daha çok iş hayatına odaklanacağını da duyurdu. Sevilen ismi daha çok stand-up gösterisi ile görebiliriz.

ODINE EN İYİ 20 TELEKOM TEDARİKÇİSİ ARASINDA YER ALDI