Reddit Kullanıcılara Para Dağıtacak!

Reddit Kullanicilara Para Dagitacak

Sosyal ağ platformu Reddit fonlama ile elde edilen paradan kullanıcılara dağıtacaklarını açıkladı.

Sosyal ağ şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu para şifreli para birimi halinde dağıtılacak.

Reddit Kullanicilara Para Dagitacak!

Sosyal ağ platformlarından Reddit yaptığı açıklama ile fonlama ile elde edilen 50 milyon doların yüzde 10’unun kullanıcılara dağıtılacağını belirtti. Bağlantı paylaşım platformu olarak karşımıza çıkan firma, girişimcileri destekleyen fonlama modeli sunan Y Combinator’ın başını çektiği fonlamada 50 milyon dolar elde etmişti. Sosyal ağ şirketi yaptığı açıklama ile gelirin yüzde 10’luk kısmını her gün Reddit’e giren kullanıcılar arasında dağıtılacağını duyurdu.

Blog sayfası aracılığıyla açıklamalarda bulunan Reddit CEO’su Yishan Wong, “Bugüne kadar Reddit’i yönetmiş olan herkes bir gün sahipliğin bir kısmını kullanıcılara vermeyi istedi” şeklinde ifadelere yer verdi. 5 milyon doları kullanıcılara dağıtmak için çılgın bir planları olduğunu belirten Wong, bunun için şifreli para birimi oluşturacaklarını belirtti. Kamuoyunun bugüne kadar kendilerine yaptığı katkıyı adil bir şekilde ödeyebilmek için bu yolu seçtiklerini açıklamasına ekledi.

Wong yazısında Reddit’in alt kanallarında popüler bir konu olan Dogecoin’den ilham almadıkların belirtirken, hisselerinin takas edebilmesini sağlayacak bir para birimi oluşturacaklarını söyledi.

NBA 2K15′ten Tam Süre Oynanış Videosu!