Netflix yeni dizisi ile olay oldu

Netflix yeni dizisi ile olay oldu

Netflix yeni dizisi ile ortalığı tekrar salladı. İşte tüm detaylar.

23 Ekim 2022’de Hollanda’da gösterime giren Hollanda gerilim dizisi, sosyal medyada muhteşem 1. Sezon incelemeleri yorumları aldı. X (eski adıyla Twitter) kullanıcıları, dizinin 15 Aralık’ta ABD’de Netflix’te gösterime girmesinin ardından bu ay The Golden Hour (Het Gouden Uur) dizisinden övgüyle söz etti.

Dizi, Hollanda’daki terör saldırılarıyla bir ilgisi olabilecek arkadaşı Faysal’ı bulmaya çalışan Mardik Sardagh adlı Afgan kökenli bir dedektifin etrafında dönüyor.

Netflix yeni dizisi ile olay oldu

Hollandalı aktörler Nasrdin Dchar ve Abbas Fasaei Mardik ve Faysal’ı canlandırıyor. 2. Sezon şu anda muhtemelen üzerinde çalışılıyor ancak henüz net bir cevap yok. Comingsoon.net’te yer alan bir habere göre olumlu dönüşlerin ardından ikinci sezon için kollar sıvanmış ancak henüz net bir durum da yok. 1. Sezon, Mardik’in Faysal’a saldırılarında bir polis memurunun yardım etmiş olabileceğini fark etmesiyle sona eriyor. Saldırıdan sorumlu olanın kimliği henüz açıklanmadı ve eğer gerçekten gerçekleşirse bu, 2. Sezonun büyük bir parçası olabilir. The Golden Hour’un 2. Sezonu yeşil ışık alırsa, ABD ve diğer bölgelerde Netflix’te yayınlanmadan önce Hollanda’da AVROTROS ve NPO Plus’ta yayınlanacak.

Netflix son yıllarda yeni yapımları sayesinde ciddi başarı elde etti ve durum bir süre daha bu şekilde devam edecek gibi görünüyor diyebiliriz. Şirket bir çok içerik sunmaya devam edecek.

Samsung Galaxy Tab S9 FE+’ın Beklenen Güncellemesi Türkiye İçin Çıktı