Netflix Yeni Belgeseli İle Gündemde

Netflix fiyatlarına zam geldi!

Netflix yeni belgeseli ile konuşuluyor. Şirket yeni yapımı ile gündeme damga vurdu. İşte tüm detaylar.

Yayın akışı devi Netflix yeni yapımı ile gündeme damga vurdu. Yayın akışı devinin izleyicileri, ‘vahşi doğada bir terapi kampı’ ve kampı kuran adamın yürek parçalayıcı hikayesini anlatan yeni belgesel Hell Camp: Teen Nightmare’i izledikten sonra yorumları yağdırdı. Eski askeri özel kuvvetler subayı Steve Cartisano, 1980’lerde Utah çölünde Challenger Vakfı’nı kurdu. Ebeveynlerden, “kötü huylu” çocuklarını iddiaya göre ağaçlara bağladıkları, ve gübre torbalarını taşımaya zorladıkları sözde “evcilleştirme” için 16.000 dolar talep ediyordu. 90 dakikalık film, bir gencin dayanılmaz sıcakta 500 millik bir çöl ‘yürüyüşü’ sırasında öldüğü kampın 63 günlük programı sırasında gerçekte neler olup bittiğini ayrıntılarıyla anlatıyor.

Netflix yeni belgeseli ile ilgiyi üzerine topladı

İzleyiciler belgeselerin ardından ‘Herkese ‘Hell Camp: Teen Nightmare’i ASLA izlememelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Belgesel birçok açıdan iğrenç’ diye yazdı Twitter’da bir izleyici. Başka bir kişi şu yorumu yaptı:  “Ne mide bulandırıcı bir belgesel.” Bir başka izleyici ise şunları söyledi: ‘Netflix’teki Bu Cehennem Kampı: Teen Nightmare belgeseli çılgınca.’

Belgesel boyunca izleyiciler, aileleri tarafından askeri tarzdaki kamplara gönderilen erkek ve kadınların deneyimlerini ilk elden görebiliyoruz. Açık havada hayatta kalma yoluyla meydan okuyan çocukları korkutarak boyun eğdirmeye inanan Cartisano, filmde geçmişe dönük görüntülerle yer alıyor. Beğenip beğenmemek ise size kalmış.

Siber Saldırılar , Bütçe Yetersizliği Nedeniyle Kritik Altyapılarda Yaşanıyor