Türk Silahlı Kuvvetleri PUBG Mobile için uyardı!

Türk Silahlı Kuvvetleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, PKK/YPG’li teröristlerin PUBG Mobile üzerinden mesajlaştığı konusunda askerlere uyarıda bulundu. Bu uyarı sonrası PUBG Türkiye’de engellenecek mi? sorusu da gündeme geldi.

PUBG Mobile ile mobil oyun sektörü iyice canlanmıştı. Yedinden yetmişe hatta savaş oyunu olmasına rağmen kadınların bile oynadığı PUBG Mobile için bugün Türk Silahlı Kuvvetleri‘nden kritik bir açıklama geldi. TSK, askerlere; PKK ve YPG’li teröristlerin PUBG Mobile üzerinden iletişim kurdukları konusunda bir uyarı gönderdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri PUBG Mobile için uyardı!

Yeni Şafak’ın haberine göre; “TSK’nın yayınladığı uyarı yazısında teröristlerin PUBG Mobile ile askerlerden istihbarat elde etmeye çalıştığı belirtildi. Teröristlerin, PUBG Mobile oyunuyla askerleri arkadaş olarak ekleyebileceği de özellikle vurgulandı. TSK, askerleri oyun içi iletişim konusunda daha dikkatli olmaları için uyardı.

Apex Legends FPS arttırma yöntemi!

TSK’nın bu açıklamasının ardından güvenlik için PUBG Mobile’ın ülkemizde engellenebileceği haberleri gündeme gelmeye başladı. Eğer TSK, terör örgütlerinin PUBG Mobile üzerinden mesajlaştığını tespit ederse, muhtemelen PUBG Mobile’ın sunucuları Türkiye’de engellenecektir.

Türk Silahlı Kuvvetleri