Netflix, ‘The Witcher’ı yeniliyor!

Netflix, 'The Witcher'ı yeniliyor!

The Witcher gelecek yıla kadar geri dönmeyecek olsa da, Netflix şovu dördüncü sezon için yeniledi ve büyük bir değişiklik duyurdu. İşte detaylar.

Cumartesi günü, yayın devi, Açlık Oyunları film dizisinde Gale Hawthorne’u oynamasıyla tanınan Liam Hemsworth’un, Rivia’nın kahramanı Geralt olarak Henry Cavill’in yerini alacağını söyledi. İki oyuncu, sosyal medyada oyuncu seçimi değişikliği hakkında paylaşımda bulundu. Netflix yapımla ilgili değişiklikleri tüm kullanıcılarına duyurdu.

Netflix, 'The Witcher'ı yeniliyor!

Cavill, Instagram’da “Rivialı Geralt olarak yolculuğum hem canavarlarla hem de maceralarla doluydu ve ne yazık ki madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım” dedi. “Benim yerime fantastik Bay Liam Hemsworth Beyaz Kurt’un mantosunu alacak. En büyük edebi karakterlerde olduğu gibi, meşaleyi Geralt’ı canlandırmak için harcadığım zamana saygıyla ve Liam’ın bu konudaki tavrını görmek için coşkuyla bekliyorum.” ifadeleri kullandı.

Cavill, ayrılma nedenini açıklamadı. Bu haftanın başlarında aktör, Black Adam’daki son küçük rolünün ardından Superman’i oynamaya devam edeceğini doğruladı. Netflix, 2018’de Cavill’i Rivia’nın Geralt’ı olarak seçti. 2019’da Polygon’a verdiği demeçte, “Gerçekten Geralt’a ve onun kim olduğuna ve doğasına, özellikle kitaplardan bir bağlantı hissediyorum” dedi. “Netflix, The Witcher’ın dördüncü sezonu için bir çıkış tarihi paylaşmadı. Üçüncü sezon çekimleri bu yılın başlarında başladı. Şirket, geçtiğimiz günlerde düzenlediği Tudum hayran etkinliğinde dizinin 2023 yazında geri döneceğini söyledi. Bu arada hayranlar, Michelle Yeoh’un başrolde olduğu ve 25 Aralık’ta başlayacak olan bir prequel dizisi The Witcher: Blood Origin’i izlemeyi dört gözle bekleyebilirler.

Galaxy S23 Ultra, geliştirilmiş 200 MP kamera ve telefoto lense sahip olacak