Türk hava yolları Corona virüsü için bilgilendirme yapıyor

Turkey 100 araştırması

Dünyanın en çok tercih edilen havayolu şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen Türk Hava Yolları Corona virüsü ile ilgili bilgilendirmeler içeren e-posta gönderiyor.

Türk Hava Yolları Corona virüsü için panik yapılmamasını istiyor. 2019 yılında Çin’in Hubei eyaletinde bulunan Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip Corona virüsü 3 ay içerisinde dünyanın her yerine yayıldı. Salgın nedeniyle bugün toplamda hayatını kaybeden kişi sayısı 4638 olarak ifade ediliyor. Virüsün enfekte olduğu hasta sayısı ise 126000 civarında. Tüm bu nedenlerden dolayı Türk Hava Yolları üzerine düşen görevi yerine getirmek istiyor.

Tüm müşteriler bilgilendiriliyor

En büyük önceliklerinin yolcularının sağlığı olduğunu söyleyen Türk Hava Yolları bu nedenle uçuş güvenliğini en üst düzeye çıkarmak istediklerini ifade etti. Ulusal ve uluslararası sivil havacılık otoriteleri tarafından belirlenen kurallar çerçevesinde titiz dağınıklığı da söylendi.

Türk hava yolları Corona virüsü yeni1

Bildiğiniz üzere Corona virüsü ancak yoğun temizlik yapıldığında koruma sağlanabilen bir virüs türüdür. Bunun farkında olan Türk Hava Yolları dezenfektanlar kullanarak her tarafı temizliyor. Ayrıca battaniyeler, bezler, koltuk başlığı, kılıflar, çarşaflar ve kulaklıkların her uçuşta yenileriyle değiştirildiği de söylendi.

Türk Hava Yolları yönetim kurulu ve icra komitesi başkanı tarafından yapılan açıklamalarda şirketin tüm kurum ve kuruluşlara yakın temas içerisinde olduğu ifade edildi. Havada ve yerdeki güvenliği sağlamak için üst düzey tedbirler alındığı da ayrıca belirtildi.