Netflix Resident Evil dizisi temmuzda gösterime giriyor

Netflix Resident Evil dizisi temmuzda gösterime giriyor

Capcom’un bugünkü Resident Evil gösterisinde şirket, hayatta kalma konulu korku serisiyle ilgili bir dizi ayrıntıyı ortaya çıkardı. Capcom ayrıca, Resident Evil 4 olaylarından sonra gerçekleşen bir olay örgüsüyle oyunlara göre tasarlanan animasyon hakkında da bilgi verdi. Karşınızda CG animasyonlu Netflix Resident Evil dizisi.

Seri hakkında fragman dahi yayınlandı. Yapımcı Hiroyuki Kobayashi, Resident Evil: Infinite Darkness’ın Temmuz ayında yayınlanacağını açıkladı. Ayrıca canlı aksiyon filmi serisinin yeniden başlatılmasıyla ilgili çekimlerin tamamlandığını belirtti. Filmin çıkış tarihi yok. Ancak şu anda CG efektleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Netflix, Eiichiro Hasumi’nin canlı aksiyon dizisini yöneteceğini, Yugo Kanno’nun ise besteci olarak karşımıza çıkacağını açıkladı. Hasumi’nin ilk animesi olacak. Hasumi bir açıklamasında “Bu tam bir canlı aksiyon animesi olsa da, kamera işini ve aydınlatma atmosferini, genellikle bu çalışmaya bir gerçekçilik duygusu aşılamak için yaptığım canlı aksiyon filme benzer şekilde ayarlamaya çalıştım.” ifadesinde bulundu. Netflix tarafından paylaşılan bilgilere göre Resident Evil: Infinite Darkness’ta Beyaz Saray’daki gizli Başkanlık dosyalarına erişim sağlandığının anlaşılması üzerine Leon S. Kennedy dahil bir grup federal ajan, olayı araştırmak için Beyaz Saray’a davet ediliyor. Ancak ışıklar aniden söndüğünde Leon ve SWAT ekibi, zombiler ile karşı karşıya kalıyor.

Netflix Resident Evil dizisi temmuzda gösterime giriyor

Bu sırada TerraSave personeli Claire Redfield, mültecilere destek sağlarken ziyaret ettiği bir ülkede bir genç tarafından çizilen gizemli bir resim ile karşılaşıyor. Enfekte birini gösteren bu çizimden etkilenen Claire da kendi soruşturmasını başlatıyor ve bir sosyal yardım tesisi inşası talebi için Beyaz Saray’ı ziyaret ederken Leon ile yolları kesişiyor. Leon, Beyaz Saray’da karşılaştıkları zombilerle Claire’ın bulduğu çizim arasında bir bağlantı olabileceğini düşünüyor ve hikaye başlıyor. Netflix tarafından paylaşılan bir tweete göre, Resident Evil serisinin 25. yıldönümünü kutlamak için hayata geçirdiği projede Resident Evil 2 Remake’de Leon Kennedy olan Nick Apostolides ve Claire Redfield olan Stephanie Panisello, karakterlerine geri dönüyorlar. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mercedes EQS tanıtıldı! Türkiye’ye de geliyor!