Netflix, Paris Hilton’un sunduğu bir yemek programı başlatacak

Netflix, Paris Hilton'un sunduğu bir yemek programı başlatacak

Hilton otellerinin varisi ve ünlü model olan Paris Hilton ekranlara geri dönüyor. Netflix, Paris Hilton’un sunduğu bir yemek programı yayınlayacak.

Dev yayın akışı platformu Netflix, dünyanın en zengin ve tanınmış isimlerinden Paris Hilton ile anlaşma imzaladı. Bugün ise söz konusu programın gösterim tarihi resmi olarak açıklandı. Paris Hilton’ın sunduğu yemek programının adı Adı Cooking With Paris olacak. Program, 4 Ağustos‘ta platformdaki yerini alacak. Programın detayları da belli oldu. Yarım saatten oluşan 6 bölüm yayınlanacak.

Netflix, Paris Hilton'un sunduğu bir yemek programı başlatacak

Paris Hilton daha önce söz konusu yemek programını Youtube’da sunuyordu. Aynı format şimdi yayın akışı devi Netflix üzerinden gerçekleşecek. Netflix’in program hakkında resmi açıklaması ise şu şekilde: “Paris Hilton yemek yapabiliyor. Yani en azından bunun için çabalıyor. Üstelik geleneksel yemek programı anlayışını tersyüz ediyor. O eğitimli bir şef değil ve öyle olmak gibi bir derdi de yok. Ünlü arkadaşlarının yardımıyla yeni malzemeleri, yeni tarifleri ve ilginç mutfak aletlerini keşfediyor. Paris’in sosyal medyada büyük ses getiren YouTube videosundan ilham alan programda, onun market alışverişinden başlayıp sofra hazırlamaya uzanan maceralarına tanıklık edeceğiz. Kim bilir, belki bu program sayesinde mutfaktaki becerilerini bile geliştirebilir.” Hilton, Ocak 2020’de yayımlanan YouTube videosunda lazanya yapmıştı. Hilton’un yemek yaptığı video şimdiye kadar 5 milyondan fazla kez görüntülendi.

Güvenli Instagram kullanımı için bakın hangi özellik geldi: Gerisini hackerlar düşünsün