Galaxy F iki farklı renk seçeneğiyle gelecek

galaxy f 1

Samsung’un kısa süre önce su yüzüne çıkan katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Samsung kısa süre önce düzenlediği geliştirici konferansında, uzun süredir teknoloji gündemini meşgul eden katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy F’i görücüye çıkarmıştı. Böylece oldukça kısıtlı bir şekilde olsa da Güney Koreli teknoloji devinin katlanabilir ekrana sahip ilk akıllı telefonunu görme şansına erişmiştik.

Galaxy F hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Eğer büyük bir aksilik olmazsa Samsung katlanabilir ekranlı akıllı telefonunu 2019’un ilk çeyreğinde satışa sunacak. Teknik özellikleri bakımından da üst segmente hitap edecek olan model, fiyatı nedeniyle sınırlı sayıda üretilecek.

Henüz Samsung yeni Galaxy F modeli için bir fiyat belirlememiş olsa da genel kanı telefonun 1500 ile 2000 dolar arasında bir etikete sahip olacağı yönünde. Bu hayli yüksek bir fiyat olduğu için Samsung bu modelin üretim bandını kullanıcılardan gelecek olan talebe göre şekillendirecek. İlk etapta sınırlı sayıda üretilecek olan Galaxy F, talep görmesi durumunda tekrardan satışa sunulacak.

Samsung’un katlanabilir ekranlı akıllı telefonunun 512GB’lık dahili depolama alanına sahip olacağı belirtiliyor. Telefon hakkında ortaya çıkan bir diğer söylenti ise renk seçenekleri. Güney Koreli şirket katlanabilir ekranlı telefonunu ilk etapta siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunacak. Genel kanı bu renk paletinin daha da genişlemeyeceği yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.

Samsung’un ilk çentikli telefonu geliyor