Netflix fiyatları zamlandı!

Netflix 2021

Dünyanın bir numaralı dijital içerik platformu Netflix fiyatlarını güncelledi. Peki Netflix fiyatları ne kadar zamlandı? İşte bu sorunun yanıtı.

Dijital içerik platformu denildiğinde akla gelen ilk isim olan Netflix fiyatlarını güncelleme kararı aldı. İşin iyi tarafı bu güncelleme kararı şimdilik yalnızca ABD’yi kapsıyor. ABD’de en ucuz abonelik paketinin 9 dolar olarak kalmaya devam edeceği, standart paket fiyatının ise 14 dolar olacağı belirtildi. Yani standart paket fiyatına 1 dolarlık zam yapıldı.

Hemen belirtelim. Bu paket HD görüntü kalitesinde 2 farklı cihazda aynı anda Netflix’i izleme imkanı sunuyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok talep gören paket bu. En ucuz paket olan temel abonelik paketi ise SD görüntü sunduğundan ötürü pek fazla tercih edilmiyor.

Peki gelelim işin bizi ilgilendiren kısmına. Bu zamlar Türkiye’yi de etkileyecek mi?

Netflix Türkiye fiyatları da artabilir

Genel olarak bakıldığında Türkiye tarafına ilişkin bir açıklama yok. Fakat doların 8TL’yi aşıp 9TL’ye koştuğu şu günlerde ABD fiyatı bile zamlanan bir hizmetin Türkiye fiyatının aynı kalması biraz abeste iştigal görünüyor.

Kısaca özetlememiz gerekirse Netflix’in Türkiye fiyatının da yakın zamanda zamlanacağını söyleyebiliriz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Mevcut müşteriler için zamlar 2 ay sonrasında geçerli olacak. Yeni müşteriler ise direkt olarak zamlı fiyatlar üzerinden hesap açabilecekler.

Porno izleme oranı rekor kırıyor! Detaylar için tıklayın!


Yorumlar kapatıldı.